Karikagyűrű, eljegyzésigyűrű, jegygyűrű, forevermark

Mi lehet annak az oka,hogy nem hordja mindenki a karikagyűrűjét? Az újdonsul házasok, általában a hölgyek, mindig hatalmas büszkeséggel hordják az ujjukon a karikagyűrűt. Vannak azonban, akik már az elején félnek a hordásától, általában ezzel kapcsolatosan később változik meg a szokásuk ezen a téren.

Mi lehet annak a következménye,hogy nem hordja mindenki a karikagyűrűjét?

Az leendő friss párok, általában a hölgyek, mindig hatalmas büszkeséggel mutogatják az ujjukon a karikagyűrűt. Vannak azonban, akik már a kezdetekben félnek a hordásától, általában ezzel kapcsolatosan később változik meg a szokásuk ebben a témakörben. Ez nemcsak a külvilág számára felfoghatatlan rejtély, hanem sok esetben a párok is rosszul kellemetlenül érzik magukat, még ha nem is csinál belőle egetverőügyet, hogy a férje nem viseli a karikagyűrűt. De fedezzük fel mi lehet az oka annak, ha valaki ellen áll a jegygyűrű viselésének a  házasságban? Biztosak vagyunk abban, hogy csak rosszat jelenthet?

Nem mindig azt a problémát kell megtalálni, hogy a karikagyűrűt nem hordó férjünk nem szeretné nyílvánossgára hozni  a házasságát vagy esetleg a  házasság megromlására gondolunk egyből.

De akkor miért nem viseli a kedves szerelmünk a jegygyűrűjét?

- Munkának is sok köze lehet hozzá. Nagyon sok olyan van, aki olyan fizikai munkába van bele kényszírtve, hogy a jegygyűrű hordása egyenesen veszélyesnek látszik, ezért a földmunkára fel sem veszi. Nagyon sokan rettegnek, hogy a fölveszem-leveszem játéknak előbb vagy utóbb az lesz a végeredménye, hogy elhagyják bárhol az eljegyzésigyűrűjüket, ezért általában egyáltalán nem hordják a jegygyűrűt.
- Mert nem akarnak ékszert viselni az ujjukon Aki erre az oldalra keresett rá, az mindig is kedvelni fogja az ékszereket, és talán furcsának tűnhet az emberek számára, de van, aki nem így áll ehhez a válaszhoz. Az nyaklánc vagy ékszerek hordása nem mindenkinek boldogság, és a jegygyűrű is ugyanolyan ékszer mint a legtöbb gyűrű. Milliónyian is vannak, akik azért nem viselik, mert semmi féle képpen sem viselnek ékszereket.
- Nem szeretett bele teljes mértékben  az eljegyzésigyűrűbe. Bátran ismerjük be magunknak: a karikagyűrűt legtöbbször férfiak böknek rá a pultban és általában a leendő kedvesünk csak megköszöni. Tehát, ez azért probléma, mert ha nem szerettünk bele a  karikagyűrűbe, az is előfordulhat, hogy pár hét elteltével ezért nem akarja majd magán viselni az eljegyzésigyűrűt. Nagyon fontos, hogy olyan karikagyűrűt fedezzünk fel, ami mindenki számára tetszeni fog. A lehetőség rengeteg: sárga arany, vörös arany, fehérarany, kétszínű, köves,forevermark gyémánt, kő nélküli, beleírott és a végtelenségig sorolhatnánk. 
- Elzárják a forevermark gyémántot. Vannak azok az emberek akik szegénységbe születtek és ha kapnak egy  forevermark gyémánt gyűrűt akkor annak akkora eszmei értékel van, hogy nem meri megmutatni hogy ne hogy ellopják, nehogy esetleg elhagyja. Ez eléggé furának tűnhet, de ha ez a probléma lenne a szerelmünkkel azt bizony el kell fogadni mert a forevermark gyémánt mint hozzáértésben mind árban nagyon nagy értéke van. 




Kommentek
  1. Én